Bramboráky

13. ledna 2016 v 10:00 | Nik* |  Recepty
Jarda je má moc rád, ale tím že se smaží je tak často neděláme, ale když už tak už pořádnou mísu ať to za to stojí :-)

Budeme potřebovat:
  • brambory
  • vejce
  • hladkou mouku
  • stroužek až dva česneku
  • majoránku
  • drcený kmí
  • sůl
  • sádlo nebo tuk na smažení

Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme mouku, rozdrcený česnek, majoránku, kmín, pepř a sůl a vypracujeme těsto, né moc řídké ani ne moc husté, zkrátka akorát.

Pečeme dozlatova a do křupava po obou stranách.
Bramborák jíme hned, protože nejchutnější je čerstvý.
A protože na potom nikdy nezbyde :-)

Dobrou chuť
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama