Dýňová kaše

8. listopadu 2015 v 10:00 | Nik* |  Recepty

Nastavit brambory na kaši dýní bylo dílem okamžiku, v lednici zewlovala nevyužitá půlka dýně po rizotu...
Dýňovo bramborové kaši s grilovaným lilkem to slušelo barevně i chuťově.


Postup na kaši:
3 brambory
1/2 dýně
máslo
mléko
sůl

Brambory jsem uvařila společně s dýní, scedila a pomocí mixéru másla a mléka vytvořila krásně oranžovou kaši,kterou jsem dochutila solí.

Lilek:
Lilek jsem nakrájela na plátky a posolila z obou stran aby se orosil, pak jsem ho osušila ubrouskem, z obou stran lehce zakápla olivovým olejem a použila kupované koření na grilovanou zeleninu. Grilovala ho v troubě na mřížce na 200 °C asi 12 minut.

Dobrou chuť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama